sjajni su

LETO + CRNOGORSKO PRIMORJE: Ove domaće zvezde NIKAD ne biste zamislili zajedno, a glavni među njima je — Novak Đoković

3

Najuspešniji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena provode nezaboravne dane na crnogorskom primorju, a dok se teniser priprema za US Open, našao se u društvu popularne glumice, pevačice, košarkaša...

foto: Instagram
foto: Instagram

U Porto Montenegru, luksuznoj marini koja se nalazi u Tivtu, sinoć je bio veliki broj poznatih, među kojima se našao i najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković.

 

Novak je uživao u hitovima umetnika Dina Merlina, i tom prilikom na jednu od numera podstakao svoju suprugu Jelenu da otplešu zajedno. Sve to je zabeležio Jugoslav Karić koji je bio na istom mestu te većeri. 

 

Novak Đoković
foto: Instagram Printscreen

Neminovno je da je Novak bio jedna od najvećih zvezda pošto su mnogi od poznatih izrazili želju da se fotografišu sa njim.

 

Kadrove sa najuspešnijim srpskim teniserom uhvati su glumica Marija Karan, košarkaš Tadija Dragićević kao i njegova supruga koja se nedavno porodila manekenka Sandra Niketić, sa kojima su u društvu bili košarkaš Nemanja Nedović i njegova izabranica. 

 

 

Te večeri sa Merlinom nastupila je, izvodeći njihovu zajedničku numeru, Senidah koja je iskoristila priliku da se kao i svi drugi fotografiše sa Đokovićem. 

 

1 / 9 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da su pre nekoliko dana na istom delu crnogorskog primorja zajedničku fotografiju sa teniskih terena napravili srpski teniseri Janko Tipsarević, Viktor Troicki Novak Đoković. Novak u Crnoj Gori boravi i odmara pred ovogodišnji turnir US Open.

 

 

 

 

 

makonda-tracker