da li ste znali?

Hrabro se borila sa Đokovićem u dublovima na OI: Ovako izgleda Nina Stojanović van moćnih TENISKIH terena (FOTO)

1

Talentovana Beograđanka je dokazala svoj sportski duh i motivisanost, a kada se kamere ugase, ona je urbana, mlada devojka.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Naša mlada teniserka, Nina Stojanović, prepoznatljiva je po izvanrednom plasmanu na miks dublovima, gde je rangirana na 49. mestu, kada govorimo o svetskim parametrima.

 

Ove godine borila se na Olimpijskim igrama u Tokiju sa čuvenim Novakom Đokovićem, ali su nakon pobede nad Nemcima izgubili od Rusa i Australijanaca, te više nisu u mogućnosti da se takmiče za bronzanu medalju u dublu, što ne umanjuje nadljudske napore koje su ostvarili na terenu.

 

Harizmatična Nina, pored toga što je veoma talentovana i uspešna teniserka, dokazuje da je dama od stila, a svaki trenutak van terena, koristi da prošeta trendi modne kombinacije, koje je potpuno transformišu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Ljubiteljka je svetlih boja i cvetnih dezena, koji su se ove godine pokazali kao adekatan letnji izbor, a od jednostavne kombinacije ona neretko načini multifunkcionalnim, koje možete nositi tokom čitavog dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Stojanovićeva je rođena Beograđanka, ali zbog opisa posla i čestih teniskih takmičenja, stalna putovanja su joj glavna preokupacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Da li biste prepoznali Ninu van terena?

 

 

 

makonda-tracker