rođendan

Najmlađa milijarderka danas puni 24 godine: Dženerova je od majke Kris dobila magičnu čestitku, a uspomene oduševljavaju

1

Tajna porodičnog uspeha je u tome što su od početka svi verovali u vrtoglavi uspeh, a danas uživaju u svemu što su postigli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najmlađa sestra porodice Kardašijan - Džener danas u krugu porodice i ćerkice Stormi proslavlja 24. rođendan, a da je sa postigla izvanredne uspehe ovako mlada, govore činjenice da je njena preduzetnička - kozmetička linija planetarno popularna.

 

Ali ništa se od toga ne bi desilo tako brzo, da joj majka Kris Džener nija bila desna ruka, a svojoj mezimici je čestitala divan dan dirljivom porukom.

 

"Srećan rođendan mom malom anđelu. Ne mogu da verujem koliko brzo vreme prolazi. Ako zatvorim oči, i dalje se čini kao da ste juče jahali ponije ulicom i donosili kući mačke lutalice. I igranje sa mojom šminkom. Svima ste nam doneli toliko radosti. Ti si najneverovatnija mama. Najneverovatnija ćerka, sestra, prijateljica, poverenica i savetnica, a vi ste tako mudri izvan svojih godina. Tako ste ljubazni, velikodušni izvan verovanja i tako odani, saosećajni i puni ljubavi. Učinite svaki dan izuzetnim i vaš talenat i kreativnost u svemu što radite me zadivljuje. Hvala vam što ste bili inspiracija za mnoge, posebno za mene. Mnogo te volim i blagoslovena sam što sam ti mama." - napisala je Kris u set fotografija od najranijeg detinjstva do danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Pratioci su bili oduševljeni njenim rečima, a najlepše želje se i dalje nižu ispod objave najpopularnijih rijaliti zvezda.

 

 

makonda-tracker