jaka je i stabilna

Operacijom će joj odstraniti pola plućnog krila: Poznata KOMIČARKA se bori sa kancerom, a ovom porukom je rastužila sve

0

Kejtu Grifin apeluje na publiku da se redovno pregledaju, jer će ih to spasiti.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Proslavljena američka komičarka - Kejti Grifin sa publikom putem svog Instagram profia podelila je veoma tužnu vest da boluje od karcinoma pluća i da je uskoro očekuje veoma izazovna operacija.

 

"Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola levog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikad nisam pušila. Doktori su vrlo optimistični jer je rak u prvom stadijumi i zadržao se na levom plućnom krilu. Nadamo se da mi neće trebati ni hemioterapija ni radijacija nakon ovoga i da ću moći normalno da dišem. Već za mesec dana bi trebalo da budem u pokretu kao i inače." - napisala je Kejti i dodala: 

 

 

"Ovo su bile lude četiri godine, pokušavala sam da se vratim na posao, zabavljajući vas, ali biću sasvim dobro. Naravno, vakcinisana sam protiv kovida. Da nisam, posledice bi bile još ozbiljnije. Molim vas, idite redovno na preglede, to će vam spasiti život". - istakla je komičarka i dobila nebrojano reči podrške, a bilo je i onih koji su doskočicama želeli da joj vrate osmeh.

 

 

 

 

 

makonda-tracker