street style

MODU ZA MAME podiže na viši nivo: Pipa Midlton u košulji-haljini i belim patikama savršenim za svaki dan

0

Sestra vojvotkinje od Kembridža nedavno je donela na svet drugo dete, a s bebom je nastavila da uživa u svojoj svakodnevici bez pomoći dadilja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U martu ove godine Pipa Midlton i njen suprug Džejms Metjuz dobili su ćerku Grejs Elizabet, proširivši tako porodicu koju je pored njih činio sinčić trogodišnji Artur.


Iako par spada u red najbogatijih i najuglednijih Britanaca i verovatno na raspolaganju ima pomoć najboljih dadilja u zemlji, dobro je poznato da sestra Kejt Midlton posebno uživa u obavljanju svakodnevnih obaveza s bebom. Tako je londonski paparaci često sreću kako uživa u društvu male Grejs, onako kako su je dugo fotografisali u šetnjama nasamo s Arturom, a njene najnovije fotografije su sa stranica roditeljskih sajtova prešle i na modne portale.

 


Pipa je, naime, viđena u Londonu kako gura skupocena kolica Bugaboo Fox savršeno stilizovana za svaki dan. Iako je odabrala vrlo udobnu street style varijantu, Midltonova se opredelila za luksuzne brendove, pa je tako ponela kariranu sivu košulju-haljinu kuće Ralph Lauren vrednu 150 dolara i sivu torbicu Meg & Bee čija cena iznosi više od 150 dolara. Ipak,najviše se priča o njenim belim patikama brenda Jimmy Coo, koje su rasprodate, ali je poznato da su koštale više stotina dolara.

 

 

 

makonda-tracker