ima i objašnjenje

Čitavog života je tražila adrenalin: Verica Rakočević iznenadila priznanjem da bi ostarila sa svojim PRVIM SUPRUGOM

7

Kreatorka je u mladosti napravila pogrešne korake, koji su doveli do pritajene traume.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Istaknuta kreatorka, Verica Rakočević bila je gošća u jednoj zabavnoj emisiji gde je bilo reči o istinskoj sreći, kojoj svi tokom života težimo.

 

"Da li ostariti u miru sa nekim i imati turbulencije ili tražiti stalno adrenalin. Ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin. I da ti kažem jednu stvar, najviše bih volela da sam ostarila sa svojim prvim mužem. To ne znači da meni sa Veljkom nije dobro, nego kažem da bi to bio moj najveći uspeh, ne bih imala decu iz drugog braka i ne bih imala problema sa drugim mužem i da li je dobar prema mom detetu iz prvog braka, ne bih imala tu vrstu traume", rekla je Verica, a potom se na njenu izjavu nadovezala i pevačica Goca Lazarević.

 

Verica Rakočević
foto: Sonja Spasić

 

"Mi svi tražimo i želimo da budemo srećni i nije greh kompenzovati se i reći da nemamo baš taj balans kao u knjigama, gledam da sam suštinski srećna. Sad ću ići  na more, da sedim sa drugaricama, pa ću da probam da se smuvam sa ovim ili onim, ako mi nije dobro, otkačiću ga ili on me, to je sve život, idemo dalje." - istakla je pevačica u "Magazinu In", a sa ovom konstatacijom su se obe složile.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker