ima i objašnjenje

Čitavog života je tražila adrenalin: Verica Rakočević iznenadila priznanjem da bi ostarila sa svojim PRVIM SUPRUGOM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Milutin

17-07-2021 20:19h
Čudna žena.bliži joj se kraj života a ona razmišlja o muškarcima.predlažem joj da pične redovno da ide u crkvu i da se moli bogu za spas njene grešne duše

Rada

18-07-2021 07:06h
@Milutin
Od vas sto idete u crkvu posebno dobijam ospice.Jednom davno sam bila u crkvi i kad sam videla ko sve dolazi,najgori od najgoreg,samo sam batalila.Gledaj da budes normalan covek jer tesko da ces odlaskom u crkvu ponistiti grehe pred smrt.Sto se tice Verice,Natase,Emine sasvim je logicno sto ih muskarci nepodnose.Drznule se zene da se razvedu par puta,nisu vaspitane kako treba jer svaka zena na Balkanu treba da trpi svog muza i na kraju umre.

Miki

18-07-2021 08:08h
@Milutin
Ako ti tako razmisljas, dzabe ides u crkvu. Nece ti pomoci ni sto molitvi...

Дијана

19-07-2021 14:42h
@Rada
Нажалост, о Цркви баш не знаш пуно, али увијек треба тражити и сазнати. Па не иду у Цркву анђели и свеци, већ људи грешни, ради свога спасења и поправљања. Тако да би мало труда добро дошло, учења о вјери, јер ти си као савршена, а други су никакви. Е, то је гордост, драга моја. Тако да нема потребе за оспицама!

a

18-07-2021 06:55h
Od čega joj je lice tako masno ili znojavo? Bljak!

Gaga

18-07-2021 07:08h
Bravo. Najbolje je stariji sa čovekom svoje generacije. Ako sam stara neka je i on star a ne da vučem komplekse. A i ovo ostalo sve je dobro rekla.

Ona

18-07-2021 08:08h
ima "adrenalin" ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: