tužna priča

HTEO JE DA NAPUSTI TAKMIČENJE: Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić pred finale je doživeo — majčinu smrt

2

Pobednik "Zvezda Granda" pre nepuna 3 meseca doživeo je jednu od najvećih tragedija u životu čoveka

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Mahir Mulalić je pobednik 14. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Najemotivniji momenat desio se kad je Saša Popović proglasio pobednika, a Mulalić se rasplakao. Prva mu je čestitala njegova mentorka, a potom i ostale kolege. Drugo mesto u takmičenju osvojio je Isak Šabanović iz Bijelog polja.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Mulalić je tokom takmičenja doživeo veliku tragediju. Njemu je 3. aprila preminula majka, baš u trenutku kada se borio za finale.

 

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubedi da ostane.

 

 

— Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je... Mati je mati... Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam...Tvoja neizmerna dobrota, duboko razumevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas... Ti si bila i ostala naše svetlo.. Naš pobednik... Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lepe reči, dobra dela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći... Još mnogo toga lepog bih voleo da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret... Volim te, MAJKO — napisao je on.

 

 

makonda-tracker