ostavlja utisak

DUGO MANIKIR NIJE PRIVUKAO TOLIKO PAŽNJE: Jelena Karleuša letnju sezonu dočekuje s neobično oslikanim noktima

1

Pevačica je poznata kao neko ko u svom stilu nikad ne bira dosadno niti obično, a tako je i kada je reč o manikiru, pa je sve iznenadila jednim zanimljivim simbolom

foto: Instagram
foto: Instagram

Članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" s pratiocima na Instagramu deli mnoge svoje modne trenutke, pa je rešila da im se pohvali i novim manikirom, a snimak je za kratko vreme pogledalo više od 270.000 ljudi.


Jelena Karleuša opredelila se za vrlo dugačke i svetloroze nokte, a dva prsta ukrasila je plavim simbolima očiju. U pitanju je tzv. tursko oko, poznato još kao "zlo oko", simbol koji je vrlo cenjen u Turskoj i Grčkoj, a potiče još iz starog Egipta i Mesopotamije.

 

 

Dugo je bio suvenir i krasio nakit, poznat je po svojim koncentričnim krugovima najčešće plave boje, a veruje se da štiti od uroka i zavidnih pogleda. Tursko oko, veruje se, odbija negativne misli i vibracije, a kada je reč o nakitu to navodno uspeva zahvaljujući plavom kamenu od kog se pravi ovaj talisman. Ovaj simbol je od sedamdesetih godina vrlo popularan u ženskoj modi, a i sama Karleuša ranije je nosila neke komade ulepšane njim.

 


Pevačica je podelila snimak na kom pokazuje svoj manikir uz pitanje na engleskom jeziku: "Nije li prelepo?", a njeni pratioci oduševljeni su Jeleninim izborom.


"Uvek dok gledam 'Zvezde Granda' divim se tim lepim rukama, dugim prstima i lepim noktima", "Neverovatni su", "Predivni"... neki su od komenata Karleušinih pratilaca.

 


 

makonda-tracker