prvi nastup posle godinu i po dana

SAMO DA NE PRIČAMO O RUŽNIM STVARIMA: Jelena Kostov nastupa na svadbi poznatog FUDBALERA, a evo šta kaže o KORONI

0

Pevačica Jelena Kostov posle godinu i po dana pauze nastupa na svadbi fudbalera Partizana, Aleksandra Mitrovića i njegove izabranice Kristine.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mladenci su slavlje zakazali u jednom prestoničkom restoranu gde je već stigao veliki broj zvanica. Jelena je malo zakasnila, a kao razlog navela je da je zaboravila koliko joj treba vremena da se spremi.

 

- Malo više kasnim. Zbunjena sam jer nastupam prvi put posle godinu i po dana i jako se radujem što imamo tu mogućnost. Biće valjda tu još puno kolega da se družimo. Lepo mi je, napunila sam baterije, odmorila sam onako baš kako treba. Sada ima da pevam i da definitivno budem najveselija - ispričala je ona za Kurir i dodala:


- Nadam se da neće proći prvi ples bez mene. Nama kada se spremamo treba malo više vremena. A ja sam malo zaboravila kako to izgleda, pa sam sve mislila da ću sve završiti brzo.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Na pitanje kako se sada oseća s obzirom da je preležala korona virus i doživela nezgodu, ona je odgovorila:

 

- Samo da ne pričamo o ružnim stvarima, bilo ih je previše. Videćmo danas kako mi je noga. Prvi put nastupam i posle one čuvene povrede koja se dogodila, i prvi put sam stala na štikle, nadam se da će sve biti u redu. Kažu neke stvari dolaze iz glave, tako da sam ja puna pozitivne energije, uopšte ne želim da razmišljam o tome. Bilo je, šta je bilo, prošlo je. Više ne razmišljam o koroni. U mom slučaju - ne ponovilo se - rekla je nasmejano Jelena i oktirla da li su mladenci imali muzičkih želja.

 

- Mladenci su, što se tiče saradnje, predivni. Apsolutno nikakve muzičke želje nemaju, samo da je veselo.

 

Kostovka se dotakla i "bakšiša" i tom prilikom istakla koja je njena omiljena pesma na veseljima.

 

- Jako je velika pauza od godinu i po dana, ne znam šta se izdešavalo u međuvremenu. Vidim da su se pojavili neki novi hitovi, ali videćemo danas. Kad se sve okrene, opet su tu oni stari, dobri hitovi, moja pesma je i dalje omiljena "Zbog tebe ostaviću sve". Tako da sam ja u kafani najviše para davala za ovu pesmu - ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker