aktuelno

BILA JE U VEZI SA NJEGOVIM KOLEGOM: Devojke Ace Sofronijevića dobro se sećate, ali videli ste i njenog bivšeg

1

Sofronijević nikada nije javno eksponirao svoje ljubavne veze, ali sada se šuška da je uplovio u romansu sa popularnom voditeljkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Juče se domaćim medijima pronela vest da je harmonikaš Aleksandar Sofronijević već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi sa voditeljkom TV Granda Sanjom Ćulibrk.

 

Međutim, ona je i pre njega bila u vezi sa popularnim muzičarom.

 

Sofra i Sanja znali su se i pre nego što su otpočeli vezu jer je ona bila u ljubavi sa bivšim violinistom njegovog orkestra. Iako su raskinuli, sa Acom se spontano sretala na televiziji na kojoj zajedno rade i tako je sve krenulo — otkrio je neimenovani izvor blizak harmonikašu.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

U pitanju je Stefan Ilić, koji je radio kao muzičar i član orkestra u Grandovim emisijama. Lepa voditeljka je svojevremeno redovno objavljivala fotografije sa tadašnjim izabranikom.

 

Sanja Ćulibrk stekla je slavu kada je menjala imenjakinju Sanju Kužet na mestu voditeljke muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

 

Ona je sarađivala sa Vojom Nedeljkovićem, o kome je imala samo reči hvale:

 

Odličan je, on je neko koga volim i poštujem. Cenim njegovu karijeru i sve najlepše mislim o njemu. Zaista od njega čovek može mnogo da nauči i pre svega ima veliki broj stvari koje me je savetovao tokom samog snimanja. Uspela sam svašta da naučim od njega —  pričala je tada Ćulibrkova.

 

 

 

makonda-tracker