nije se snašla

OTKRILA VIŠE NEGO ŠTO JE ŽELELA: Kejt Midlton pitali za bebu princa Harija i Megan Markl — ona nije odćutala

1

Vojvotkinja od Kembridža poznata je kao neko ko je uvek odmeren i pazi na svaki pokret, grimasu i, posebno, reč, pa su mnogi iznenađeni njenim odgovorom o maloj Lilibet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom trajanja Samita G7 u Velikoj Britaniji, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton komunicirala je s predstavnicima medija češće nego inače i bila je u prilici da odgovara na brojna pitanja koja bi inače možda izbegla. Jedno od njih nesumnjivo je ono o odmetnutnim članovima porodice, novopečenim roditeljima princu Hariju i Megan Markl.


Nije tajna da su Saseksovi i Kembridžovi u lošim odnosima, ali se proteklih meseci, u susret rođenju drugog deteta princa Harija i Megan Markl, pisalo da princ Vilijam pokušava da izgladi odnos s mlađim bratom. Sudeći po najnovijem priznanju Kejt Midlton — ne ide mu najbolje!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Supruga princa Vilijama je prilikom druženja s američkom prvom damom Džil Bajden razgovarala s novinarima, a jedan od njih pitao ju je za Lilibet Dajanu, nedavno rođenu ćerkicu princa Harija i njegove supruge.


Želim joj sve najbolje. Ne mogu da dočekam da je upoznam jer se još nismo videli, nadam se da će to biti uskoro — rekla je Kejt.


Novinar Dejli mejla pitao je vojvotkinju da li je bebu videla makar preko ekrana i video-poziva, na šta je Kejt odgovorila: "Ne, nisam", a ovaj portal piše da je atmosfera u prostoriji potom bila vrlo neprijatna, nakon čega je konferencija prekinuta.

 

 

makonda-tracker