OSTAVILA JE UTISAK NA NJEGA

MOŽETE LI DA POGODITE O KOME JE REČ? Ova pevačica je JEDINA učesnica Evrovizije koju Damijano David prati na Instagramu

2

Italijan koji je zaludeo Evropljanke je nakon učešća (i pobede) na Evroviziji počeo da prati na popularnoj mreži jednu pevačicu koju je upoznao u Roterdamu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su domaći mediji naširoko pisali o simpatijama između naše Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, i Damijana Davida, frontmena italijanskog benda Moneskin i muškarca kojim su proteklih nedelja žene širom Evrope opsednute, stvari nisu takve kako su izgledale.


I sama Sanja je u jednom Instagram storiju izrazila čuđenje zbog pisanja medija jer se atraktivni Italijan i ona nisu zbližili koliko se pričalo, a juče su u Beogradu, na otvaranju novog punkta za vakcinaciju, izjavile da nisu u kontaktu s Damijanom.

 


Ipak, jedna pevačica koja je učestvovala na Evroviziji ostavila je vrlo snažan utisak na italijanskog rokera, pa je počeo da je prati na društvenoj mreži Instagram. U pitanju je Katerina Pavlenko, članica grupe Go_A, odnosno predstavnica Ukrajine, čiju potresnu životnu priču možete pročitati OVDE.

 

Damijano David, Katerina Pavlenko
foto: Instagram

Damijano se tokom boravka u Roterdamu fotografisao s Katerinom, a članovi njegovog benda su jednom prilikom otišli u "štab" Ukrajinaca kako bi im poklonili svoj disk, proćaskali s njima i pokušali da nauče da pevaju na ukrajinskom.

U jednom intervjuu tokom Evrovizije, Katerina je priznala da smatra da je deset godina mlađi Damijano vrlo privlačan, ali se našalila i da je već obećala jednom članu benda koji je predstavljao Finsku da će se udati za njega.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Ipak, italijanski lepotan je srećno zaljubljen u influenserku Đorđu Soreli, s kojom su ga italijanski paparaci ovih dana konačno uhvatili!

 

 

 

makonda-tracker