njen stil

ZA CRVENI TEPIH — DA ILI NE? Jelena Karleuša u plavoj toaleti sa detaljem koji ODUZIMA DAH (FOTO)

1

Retko ko na domaćoj javnoj sceni privlači pažnje stajlingom kao Jelena Karleuša

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko svojim modnim izdanjim a često "zatrese" društvene mreže, a njen stil često varira od kežual elegancije do pravog glamura! Od mini-haljina, preko smelih kombinezona, ali šta god da odabere, retko kada ljubitelji mode ostanu ravnodušni na njena izdanja.

 

PROČITAJTE JOŠ I: ZNALA JE DA JE POSEBAN: Uz ovu pesmu su se Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili, a ona shvatila — ON JE PRAVI

 

Popularna JK stigla na snimanje polufinalne emisije "Zvezde Granda" u veoma glamuroznom izdanju, a dugo je nismo videli u ovako glamuroznoj toaleti! U pitanju je haljina kraljevskoplave boje, bez bretele, sa istaknutim dekolteom, a jedan detalj posebno je privukao pažnju.

 

Osim što je potpuno istakla vitku figuru, pažnju je privukla i šlicem koji dopire do boka, pa su i njene noge bile u pravom planu.

 

Odabrala je blago uvijenu kosu, a šminku je uklopila sa ostatkom stajlinga, pa se odlučila za plave nijanse. Od nakita je nosila decentnu narukvicu, a na nogama je imala sandale.

 

 

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker