RAZIGRANO I ŠIK

NEKAD ZABRANJEN SPOJ, DANAS TRIK MODNIH MAJSTORA: Jelena Karleuša u najlepršavijoj kombinaciji ove sezone

8

Pevačica je rešila da kombinuje naizgled nespojive boje i oduševila

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i pevačica Jelena Karleuša poznata je po tome što je uvek spremna da oduševi i iznenadi svojim modnim izborima.


Tako je bilo i na današnjem snimanju popularnog muzičkog takmičenja, gde se Karleuša pojavila u vrlo interesantnoj odevnoj kombinaciji. Ona je, naime, odlučila da istovremeno ponese boje za koje se dugo verovalo da ne idu zajedno — narandžastu i pink, i to u njihovim najintenzivnijim nijansama! Opredelila se za ružičasti top i dugačku suknju koju krase dubok izrez, slojevi, volani i jedna mašna.

 

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović


Budući da su tako blizu na točku boja, nije uobičajeno nositi ove dve boje istovremeno, pa su mnogi dugo izbegavali da ih koriste u kombinaciji čak i u uređenju životnog prostora. Ipak, efekat koji nastaje njihovim mešanjem je izvanredan, pa je vremenom ovaj spoj postao vrlo jednostavan i šik način da izgledamo veselije, razigranije, ali i modno osvešćenije. Štaviše, ovaj spoj bio je glavni trend tokom jeseni 2019. godine, a ko pitate svetske dizajnere.


Karleuša je ovom spoju dodala neutralnu šminku, viseće minđuše, a rešila je da kosu pusti da pada u blagim talasima.

 


 

makonda-tracker