pronašla je svoj put

PUBLIKA JE ZABRINUTA ZBOG ANABELINE MEDIJSKE IZOLACIJE: Evo čime se danas bavi popularna pevačica! (FOTO)

3

Izvor blizak porodice Atijas istakao je zbog čeka pevačica izbegava eksponiranje.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Anabela Atijas poslednjih nekoliko meseci potpuno se posvetila porodici i privatnom biznisu, tačnije snimanju video za youtube kanal, koji je nedavno otvorila, a ćerke Nina i Blankica su joj česti gosti tokom snimanja. 

 

Kako mediji prenose, pevačici prija medijska izolacija, a evo šta je rekao izvor blizak porodici Atijas.

 

"Nju je "pojeo" rijaliti. Sve to je mnogo stresno uticalo na nju, iako je stalno ponavljala kako joj je to pomoglo da se "očisti" i da se reši svih demona iz prošlosti. Ipak nije nimalo lako biti odvojen od dece tako dugo i uopšte načina života na koji je navikla", ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

"Kad je napustila imanje u Šimanovcima morala je još mesec i po dana po ugovoru da se pojavljuje u emisijama vezanim za "Zadrugu", ali je stalno ponavljala da je niko neće videti kad počne nova sezona. Eto, vidite, tog obećanja se i dalje drži."

 

"Anabela je svesna da je ceo svoj život dala na tacni, da je ispričala sve što je imala da kaže i da prosto više nijedna tema nije ostala neispričana. Zvali su je često u emisije, ali ona neće da "iskače ljudima iz frižidera", želi da je se publika malo uželi", dodao je izvor.

 

Anabela Atijas
foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker