presrećni

VELIKO SLAVLJE U DOMU ŠAULIĆA: Unuk pokojnog Šabana oženio se lepom STUDENTKINJOM sa kojom očekuje BEBU!

2

Luka Adžić, unuk pokojnog kralja muzike Šabana Šauilića, oženio se danas dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Ličinom, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Printscreen Instagram
foto: Printscreen Instagram

Lepa Aleksandra je u drugom stanju i čeka devojčicu, a tetka Ilda jedva čeka da im u porodicu stigne još jedna devojčica.

 

Luka Adžić, Aleksandra Ličina
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, atraktivna Aleksandra Ličina je dve godine starija od Luke i studira u Novom Sadu. Sudeći po fotografijama koje su objavljivali na Instagramu, fantastičnim izgledom je isprva privukla mladog fudbalera. Par je veoma aktivan na društvenim mrežama gde su postavljali fotografije sa romantičnog putovanja.

 

Luka Adžić, Aleksandra Ličina
foto: Printscreen Instagram

Fudbaler je nedavno zahvalio svojoj izabranici na svemu objavom na Instagramu.

 

- Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - ushićeno je napisao Luka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

Adžić trenutno igra za belgijski klub Emen, na pozajmici iz Anderlehta. Luka je sin Šabanove najstarije ćerke Sanele i bivšeg fudbalera Ivana Adžića.

 

 

 

makonda-tracker