fanovi u šoku

ŠTA TO POVEZUJE DAMIJANA DAVIDA I PRINCEZU DAJANU: Društvene mreže GORE zbog njihovih SLIČNOSTI - fotografije sve GOVORE

1

Ni deset dana nakon završetka Evrovizije, ne prestaje priča o frontmenu italijanskog benda Maneskin koji je pobedio na takmičenju, Damijanu Davidu (22).

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svojim rokerskim šarmom i vatrenim nastupom zaludeo je žene širom sveta, a sada je svoje brojne obožavaoce podsetio i na jednu slavnu princezu.

Tviter su preplavile fotografije Damijana i Ledi Dajane, ali se na prvu možda čini kako među njima nema nikakve sličnosti, čini se da ipak imaju neke zajedničke crte.

Sve je krenulo kada je jedan tviteraš primetio da imaju isti stil pa je objavio njihovu uporednu fotku na kojoj oboje nose biserni nakit, imaju crnu kreon oko očiju i sličnu frizuru.

"Damijano je isti Ledi Dajana?" napisao je u objavi, a usledila lavina tvitova u tom stilu i sličnost je zaista uočljiva. Uverite se i sami.

Seksi Italijan se ne boji da pokaže svoju žensku stranu.

 

On se često se šminka, nosi štikle, usku odeću, nakit, a nedavno je čak pozirao i u suknji.

 

Međutim, iako žene za njim lude, poznato je i da je Damijano već četiri godine u srećnoj vezi sa atraktivnom italijanskom influenserkom Đorđijom Soleri (25).

 

 

makonda-tracker