BEG OD REALNOSTI

"PLANIRAMO CELE ZIME DA BUDEMO NA TAJNOJ LOKACIJI": Jelena Kostov gradi KUĆU na planini, ovo joj je jedini cilj!

4

U Beogradu se ne oseća bezbedno i srećno.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Jelena Kostov priznaje da joj trenutno najviše prija da bude van gradske vreve i to je pronašla u prirodi van Beograda.

 

"Pobegli smo od Beograda, jer vreme želimo da provodimo na planini. Planiramo tokom cele zime da budemo na tajnoj lokaciji, jer situacija sa nastupima je nikakva, prosto ih nema. Pronašla sam tu svoj mir, pre neki dan je počeo da pada sneg. Milina je bila sve to posmatrati sa prozora. Pored toga počeli smo da pravimo kuću, tako da nije moglo bolje biti. Ceo dan provodimo napolju, tako da nemamo vremena da se bavimo drugim stvarima. Ne čitamo ružne vesti, samo pozitivno razmišljamo" – kaže Jelena za i dodaje da je imala osećaj kako se nalazi u vrtoglu dok je boravila u prestonici.

 

"Stalno sam imala nastupe, snimanja emisija, a sada dan počinje od samog početka totalno opušteno. Nema nikakvih obaveza. Sve vreme ovog sveta mogu da provodim sa sinom i to me čini najsrećnijom na svetu. Mnogo se vezao za mene i sada mogu više vremena da mu posvetim. Pre sam stalno imala razne aktivnosti i prosto se navikao na to, ali sada smo bliži nego ikada. Ovo vreme što provodim sa Milijom je dragoceno i ne može nikako da se vrati" – izjavljuje Kostov, koja još nije sigurna da li će imati nastup za Novu godinu.

 

"Ne znam ništa što se tiče Nove godine. Iz ovog aspekta molim boga da se samo ova situacija završi sa koronom. Ne znam ni da li imam zakazan nastup ili nemam. Imam neke ponude, ali o svemu tome menadžeri odlučuju. Na meni je da odlučim da li ću da radim ili ne. Možda se sve smiri do tada i bude bolje" – iskreno govori pevačica, koja smatra da su pevači nepravedno napadnuti u javnosti što su održavali nastupe.

 

 

 

 

makonda-tracker