spektakularno veče

SPREMNE SMO DA POBEDIMO! Uraganke s nestrpljenjem iščekuju večerašnji NASTUP, a zbog ovoga su NAJPONOSNIJE!

1

Naše ovogodišnje evrovizijske predstavnice spremno iščekuju večerašnje finale 65. Eurosonga koji je na rasporedu u 21 sat.

foto: Printscreen RTS
foto: Printscreen RTS

 

Uoči velikog nastupa, popularne "Uraganke" uključile su se direktno iz Roterdama u Jutarnji program televizije Prva, i tom prilikom otkrile da je sve spremno za večerašnji spektakl.

 

- Pripremamo se i fizički i psihički. Spavale smo dovoljno da budemo na visini zadatka i da pobedimo - kroz smijeh su rekla Uraganke koje večeras nastupaju osme po redu.

 

Voditeljka je imala samo reči hvale za naše predstavnice, a onda ih je pitala i imaju li tremu uoči nastupa.

 

- Mi ćemo večeras samo uživati, a vi samo uživajte s nama. Ovde su svi prijateljski nastrojeni, pa se Eurosong ne doživljava kao takmičenje. Svi su srećni, kao i mi što se zbog korona virusa Eurosong uopšte održava - kažu Uraganke, a potom dodaju i da su presrećne zbog euforije koja vlada u Srbiji zbog njihovog večerašnjeg nastupa.

 

- Svakoga dana primamo puno poruka podrške, ne samo iz Srbije već i iz celog regiona. Mislim da ništa više od toga ne možemo tražiti - rekle su ovogodišnje predstavnice Srbije koje su čitavu Evropu oduševile numerom 'Loco Loco'.

 

Uraganke su otkrile su da pre nastupa nemaju nikakve posebne rituale već samo jedna drugoj požele sreću pre izlaska na scenu.

 

makonda-tracker