NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA

DANAS IMA ŽIVOT IZ BAJKE, A NEKAD JE BILA NA DNU: Zbog droge je završila U ZATVORU, a onda se u nju zaljubio 27 godina STARIJI MILIJARDER!

0

32-godišnja lepotica proživela je život kao Pepeljuga, samo je radnja smeštena u Rusiji.

Elena Perminova, Aleksandar Lebedev
Elena Perminova, Aleksandar Lebedevfoto: Profimedia

Manekenka Elena Perminova danas ima život iz bajke – supruga milijardera Aleksandra Lebedeva, troje dece, prekrasne vile, brojna putovanja iza sebe, skupocene automobile i odeću najpoznatijih svetskih dizajnera, a nekada nije imala ništa, i to doslovno.

 

Njena životna priča započela je u dalekom i hladnom Sibiru, gde je živela u tolikoj neimaštini s roditeljima i sestrom da, kad bi im otac doneo čokoladice i žvake, devojčice su mislile da su osvojile svet. A onda je Elena sa 16 godina napustila roditeljski dom, te je ubrzo upala u probleme zajedno s tadašnjim dečkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

 

Naime, krhka plavuša uhvaćena je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu, zbog čega je završila u zatvoru, iz kojeg ju je izbavio njen sadašnji suprug Lebedev.

 

Naime, diler kog je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka, pa je dotična osuđena na 6 godina zatvora. Njn otac tada je došao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta, ali ljubav je planula tek nekoliko godina kasnije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker