sad živi kao u bajci

27 GODINA STARIJI MILIJARDER JU JE SPASIO SA DNA: Ruska lepotica je danas IKONA STILA, a nekad ― dileri, droga i zatvor

2

Životna priča lepe plavuše ima filmski zaplet, ali sa srećnim krajem!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Elena Perminova danas ima život iz bajke – supruga milijardera Aleksandra Lebedeva, troje dece, prekrasne vile, brojna putovanja iza sebe, skupocene automobile i odeću najpoznatijih svetskih dizajnera, a nekada nije imala ništa, i to doslovno.

 

Njena životna priča započela je u dalekom i hladnom Sibiru, gde je živela u tolikoj neimaštini s roditeljima i sestrom da, kad bi im otac doneo čokoladice i žvake, devojčice nisu znali šta ih je snašlo. Potom je Elena sa 16 godina napustila roditeljski dom, te je ubrzo upala u probleme zajedno s tadašnjim dečkom.

 

Plavuša je uhvaćena kako diluje drogu u jednom noćnom klubu, zbog čega je završila u zatvoru.

 

Međutim, brzo se njen život menja kao iz korena, neverovatnom brzinom. Elenu je iz zatvora izvukao njen sadašnji suprug, milijarder Aleksandar Lebedev.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Diler kojeg je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka, pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je, nekako, njen otac došao do Lebedeva, koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

 

Nekoliko godina potom, između Elene i 27 godina starijeg milijardera desila se ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom.

 

Ubrzo nakon izlaska iz zatvora započela je njena karijera modela fotografisanjem za slavni Plejboj. To snimanje su joj mnogi zamerili, ali ona ističe kako je nikada nije bilo sramota. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, ubacila se u svet visoke mode, u kom je brzo napredovala, pa danas važi za ikonu stila.

 

Danas živi povučeno sa porodicom, suprugom i decom Arinom, Egorom i Nikitom.

 

 

makonda-tracker