ima jasan stav

"MOJA MAJKA JE GODINAMA BILA SAMA": Anastasija Ražnatović iskreno govori o Cecinom ljubavnom životu!

10

Mlada pevačica oduševila publiku kako stajlingom, tako i rečitošću.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović sve je oduševila na jednom prestoničkom događaju, na kojem se pojavila u trendi, cvetnoj haljini i sa bujnim loknama. Sada je otkrila zbog čega je napravila promenu.

 

"Razlog moje promene su spotovi koje spremam. Četiri godine sam bila crnka, pa sam rešila malo da promenim. Dečko mi je rekao da sam mu lepa kako god, vrlo mi je diplomatski odgovorio. Modu volim i pratim se, ali ne mislim da ona čini čoveka već neki drugi kvaliteti. Za jednu dobru fotografiju na mrežama mi je potrebno 5 minuta, izveštila sam se. Mogu da najavim sad 2 nove pesme koje će biti brze i letnje, mislim da sam ubola dva velika hita. A što se nastupa tiče, to ne znamo zbog korone" - rekla je mlada pevačica.

 

Anastasija Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je prokomentarisala i Cecinu vezu sa Bogdanom Srejovićem.

 

"Moja majka je toliko godina bila sama i borila se sama da mislim da njoj muška figura ne utiče na jačinu. On može da joj samo ulepša život. Njoj znači naše mišljenje, ali ja smatram da nemam pravo da joj se mešam, mogu samo da je podržim. Ona je zadovoljna i mojim i Veljkovim izborom" - rekla je Anastasija.

 

Za kraj intervjua rekla je da svom bratancu dozvoljava sve, i da sebe trenutno ne vidi u ulozi majke i da bi želela da joj se majčinstvo desi spontano.

 

 

 

makonda-tracker