nije ni slutio

ZBUNJENOST, SMEH, PA — SUZE: Neodoljiva reakcija Siniše Mihajlovića na vest da postaje DEKA (VIDEO)

0

Proslavljeni fudbaler i fudbalski trener danas se oseća kao najsrećniji čovek na svetu

foto: Instagram
foto: Instagram


Legendarni sportista i trener Bolonje Siniša Mihajlović danas slavi!


Virdžinija Mihajlović, najmlađa ćerka čuvenog fudbalera, podelila je vest da je u drugom stanju, a pokazala je i kakvo je iznenađenje priredila svojoj porodici.


Iako je i sam budući tata Alesandro Voljako, inače fudbaler drugoligaškog Pordenonea, bio šokiran kada je otvorio misterioznu kutiju s testom za trudnoću, najbolju reakciju imao je Mihajlović. On je zbunjeno gledao belu kutiju, potom podigao beli bodi za bebe, osmehivao se u neverici i na kraju — zaplakao.

 

 

Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima — napisala je buduća mama na Instagramu u opisu ovog snimka.


Njena starija sestra Viktorija objavila je fotografiju na kojoj ljubi stomačić srećne Virdžinije i poručila:


Kako fantastična priča o životu...
 


Čestitamo!

 

 

makonda-tracker