iskrena je

"SVI SMO POVREĐENI, VEST JE ŠOKANTNA": Vesna Đogani progovorila o navodnom neverstvu supruga Đoleta!

6

Pevačica je u prisustvu jače polovine pokušala da objasni publici o čemu se radi.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Vesna Đogani prvi put je govorila javno o navodnom neverstvnu supruga Đoleta, koja je objavljena u emisiji "Paparaco lov".

 

"Nažalost vest koja je odjeknula je stvarno šokantna. Moram da kažem da nema priče o bilo kakvoj prevari. Moj muž je iskren čovek. Nisam došla da demantujem. Osećala sam se čudno. Ovakav marketing niko nije želeo, niti bih ga poželela najgorim neprijateljima" - rekla je Vesna i dodala: 

 

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"To je naša poslovna saradnica koja već 20 godina vodi papire oko naših poslovanja, naš je blizak prijatelj, 50 puta dnevno se čujemo. Mi nismo pali s Marsa, nismo . Žena je kolaterna šteta, ona se zahvalila Đoletu što je odneo njenom bratu televizor. Razgovarale smo, njen suprug je malo već povređen, nije iz javnog sveta, ne razume to. Pitala sam je da li je dobro i da li je sve u redu, da treba da razmišlja o sebi, da se smiri, jer je ovo laž, rekla sam da ne sumnjam da ona ima bilo šta ljubavno sa Đoletom. Ona mi je rekla da je njen muž ljut, imamo problem veliki, ja kapiram da mu priđem i da mu kažem da to nema nikakve veze i da mu kažem da ga njegova žena ne vara sa mojim mužem. Svi smo povređeni" - rekla je Vesna u emisiji Premijera - Vikend specijal.

 

 

 

makonda-tracker