osmesi sve govore

"OVO MORA DA SE DOŽIVI": Seka Aleksić i Slađa Alegro su pravi DOKAZ da velika prijateljstva na estradi zaista POSTOJE!

0

Pevačice često dele svoje zajedničke fotografije sa fanovima

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica, a odnedavno i voditeljka popularnog kuliarskog takmičenja "Majke i snajke", Seka Aleksić i njena koleginica Slađa Alegro često sa svojim fanovima putem društvenih mreža dele zajedničke fotografije, kojima pokazuju koliko se zabavljaju kada su zajedno.

 

Iako mnogi estradni umetnici tvrde da su prava prijateljstva na estradi veoma retka, Seka i Slađa pravi su dokaz za to da su ona ipak - moguća.

Naime, Seka je novom objavom na Instagramu privukla veliku pažnju, ali i oduševila svoje verne pratioce kada je pokazala kako ona i Slađa provode svoje slobodno vreme.

- Ovo mora da se doživi 😇 taj smeh i vrisak istovremeno 🤣😂🤣 Volim te Vanilija moja najslađa 😍 - napisala je Seka uz fotografije na kojima grli svoju prijateljicu, a njihovi osmesi sve govore.

 

- Meni je i sad smešno! I ja tebe ludačo moja! ❤️❤️❤️ - odgovorila joj je Slađa, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu.

 

Podsećamo, Seka, koja je pre nekoliko dana proslavila svoj 40. rođendan, nedavno se oprobala u novoj ulozi, pa je pored pevanja uplovila i u voditeljske vode. Aleksićeva, naime, sa svojim kolegom Rašom Vlačićem odnedavno vodi populano kulinarsko takmičenje "Majke i snajke" koje se emituje na televiziji Kurir, a u ovoj ulozi se, kako i sama kaže, odlično snalazi.

 

 

makonda-tracker