zasmejali sve u studiju

VODITELJI POTPUNO PODETINJILI: Seka i Raša napravili pravi ŠOU u novoj epizodi Majki i snajki!

0

U večerašnjoj, 24. epizodi popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, varjače su ukrstile članice porodice Todosijević.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke, domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su članice porodice Todosijević, majku Branku i snajku Olju.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme rižoto sa gamborima i salatu od brokolija.

 

Kako smo već i navikli, voditelji su i ovog puta uspeli da zabave sve prisutne u studiju, ali i gledaoce. Naime, Seka i Raša na iznenađenje članica žirija uhvatili su se za ruke, zaigrali i zapevali dečju pesmu "Ringe ringe raja" , čime su nasmejali sve prisutne. U studiju je zavladao smeh, a oduševljene članice žirija počastile su voditeljski par aplauzom. One su potom priznale da im je ovaj njihov postupak bio izuzetno simpatičan, te da su time uspeli da "smire tenziju" koja je vladala kod takmičarki koje su se trudile da u predviđenom roku pripreme zadata jela.

 

1 / 9 Foto: kurir tv

 

Takmičarke su dale sve od sebe da jela pripreme najbolje što mogu, nakon čega su ih servirale članovima žirija.

 

Članovi žirija dali su svoje ocene, a potom je jela probao i Brankin sin i Oljin suprug, Vladimir, koji je priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova supruga Olja.

 

Budući da je Vladimir pogodio koja dama je pripremala koje jelo, Todosijevići su uspeli da osvoje dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara, kao i dodatna tri boda.


Nakon sabiranja ocena, Branka i Olja završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 20 bodova.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker