iskrena je

"ČESTO PLAČEM OD LEPOTE": Milena Radulović priznala najtananije emocije, a ovo ju je upitao psiholog!

6

Glumica trenutno promoviše novi film, na ruskom govornom području, što je mnogo raduje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović gostovala je u emisiji "150 minuta" i govorila je o momentima nakon priznanja šta joj se dešavalo u školi glume Mike Aleksića.

 

"Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla?", upitala ju je voditeljka, a ona je imala spreman odgovor.

 

"Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu" - rekla je Milena i nastavila:

 

"Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: "Pa šta bi ste vi sad rekli sebi". "Pa je bih nešto nju sad zagrlila". Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku."

 

Milena Radulović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Našla si neke dobre naočare za sunce koje štite od suza" - konstatovala je Kilibarda, na šta je Milena odgovorila da je za nju smeh najbolji lek za teške trenutke.

 

"Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga - rekla je glumica.

 

"Da li plačeš od lepote?" - pitala ju je Marija.

 

"Često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije" - rekla je Milena.

 

 

 

makonda-tracker