MODNA IKONA DANAS SLAVI 47 ROĐENDAN

IMALA JE VIŠAK KILOGRAMA, MANJAK SAMOPOUZDANJA I MESTO NA LISTI NAJGORE ODEVENIH: Nepoznati detalji o Viktoriji BEKAM!

0

Jedna od najpopularnijih dizajnerki današnjice, modna ikona Viktorija Bekam, danas proslavlja svoj 47 rođendan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Viktorija Karolin Bekam, engleska modna dizajnerka i bivša pevačica, rođena je 17. aprila 1974. godine, u mestu Harlou u Eseksu u Engleskoj. Za vreme devedesetih godina je postala popularna, nakon što je bila članica ženske grupe Spice Girls. Posle raspada grupe, potpisala je ugovor sa Virgin Records izdavačkom kućom i sa njom je izdala četiri singla koja su dospela na Top deset muzičku lestvicu Velike Britanije.


Pojavljivala je se i na televiziji, budući da je učestvovala u stvaranju pet dokumentaraca i rijaliti emisija o sebi. Bila je gost i u jednoj epizodi serije „Ružna Beti“, kao i sudija u emisijama „Project Runway“, „Germany’s Next Topmodel“ i „Američki idol“.

 

Tokom protekle decenije Viktorija je postala ikona stila, ali i veoma uspešna modna dizajnerka.


Naime, nakon mnogobrojnih saradnji sa poznatim brendovima, dizajnirala je i svoju liniju odeće 2008. i 2011. godine. Projekat se pokazao kao veoma uspešan što pokazuje i činjenica da je 2011. godine njena linija proglašena najboljom dizajnerskom linijom odeće.


Viktorija dugi niz godina uživa u braku sa legendarnim fudbalerom Dejvidom Bekamom, sa kojim ima četvoro dece.

 

Danas puni 47 godina, a mi vam povodom toga donosimo neke zanimljivosti koje sigurno niste znali o njoj:

 

1. Kada je njena muzička karijera u pitanju, sve je počelo sa filmom Fame, gde je osmogodišnja Viktorija rekla da želi da bude kao Koko, glumica u filmu, koja savršeno pleše, izgleda divno, i peva fantastično.

 

2. Počeci u drugom bendu

 

Viktorijini počeci su bili u bendu Persuasion, koji je imao tri člana, dva momka i Viktoriju. Nastupali su po klubovima, a najupečatljivija pesma bila je "Be The One". Kasnije se javila na oglas za drugu grupu sa kriterijumima koji su njoj potpuno odgovarali i tada je sve krenulo.

1 / 3 Foto: - / Ferrari / Profimedia

3. Bila je verena

 

Iako znamo samo za Dejvida Bekama, ne znate da je naša Spajsica bila verena za Marka Vuda. Ali, on je nije tretirao dobro, a ona je bila ludo zaljubljena. Nijedna od devojaka iz grupe Spice Girls ga nije volela i na kraju je veza pukla.

 

4. Imala je više poslova

 

Bila je promoterka novina Daily Mirror. Viktorija je mnogo volela taj posao, a dok je radila, brinula je i o svojoj sestri. Takođe, radila je i u parfimeriji.

 

5. Patila je od akni

 

Viktorija je imala manjak samopouzdanja, upravo zbog akni koje su joj zadavale problem. Zato bila tiha i povučena. Tada bi stavila mnogo šminke na lice kako bi pokrila bubuljice. Dok je njena sestra bila sušta suprotnost, čistog tena i kovrdžave duge kose, Viktorija je bila "bubuljičava i "manje lepa" zbog čega se osećala nesiguirnom.

 

6. Bila je punačka

 

Iako je sad zgodna, Viktorija je kao tinejdžerka imala problema sa viškom kilograma, sa kojima se borila usled hormonskih poremećaja. Ipak, uspela je da reši zdravstveni problem, a upravo tada je i počela da radi sa grupom Spice Girls.

 

7. Prvi uspeh

 

Prijavila se na audiciju mjuzikla “Bertie”. Iako je verovala da neće proći, jer nije neki specijalni talenat u pevanju, svakako se pojavila. Međutim, prošla je i dobila - glavnu ulogu.

1 / 7 Foto: Profimedia

8. Užasno se oblačila

 

Ko bi rekao da se sada modna ikona, ranije oblačila katastrofalno. Ali, tako je. Viktorija je 2007. bila na listi najgore obučenih žena.

 

9. Imala je veštačku minđušu na usni - Tada je dobila dosta kritika.

 

10. Kumovi dece

 

Pažljivo su birali kumove i odlučili se za Eltona Džona i Elizabet Harli koji su krstili prva dva deteta. Eva Longoria je postala kuma trećem detetu, odnosno ćerkici Harper Seven.

 

11. Viktorija Bekam ima sjajan smisao za humor

 

Ko bi rekao da se ova "čelična lejdi" uopšte smeje, a kamoli da zbija šale i zasmejava ljude oko sebe. Ali svi to mogu da potvrde, jer ona je ranije bila takva. Prava komičarka, kako kažu njeni prijatelji i porodica.

 

12. Dobija najbolje rođendanske poklone

 

Nisu sve devojke takve sreće da dobijaju sjajne poklone za rođendan. Čak je jedna od Viktorijinih najboljih drugarica, manekenka Hajdi Klum, poklonila "Spajsici" godišnju zalihu kapkejkova koji koštaju 2.000 dolara. A kad je Viktorija napunila 34 godine, Bekam joj je poklonio vinograd u Kaliforniji.

 

 

makonda-tracker