saobraćajka

"JUTROS SMO DOŽIVELI NAJSTRAŠNIJI TRENUTAK U ŽIVOTU": Džefri Star objavio fotografiju iz BOLNIČKOG kreveta!

0

Slavni šminker je doživeo saobraćajnu nezgodu, koja ga je paralisala.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati svetski šminker, preduzetnik i jutjuber Džefri Star doživeo je saobraćajnu nezgodu, koja je šokirala publiku. Na njegovom Instagram profilu, pojavila se fotografija iz bolničkog kreveta.

 

"Pre nekoliko sati Džefri i Danijel su učestvovali u teškoj saobraćajnoj nesreći. Automobil se prevrnuo tri puta nakon što su naleteli na crni led na putu. Obavestićemo vas o njihovom stanju nakon što nam lekari daju više informacija. Veoma smo zahvalni što su obojica živi", stoji u saopštenju.

 

Iz policije su za američki časopis potvrdili da je Džefri vozio, ali nije bio pod dejstvom alkohola, kao ni prijatelj Danijel koji je bio sa njim.

 

"Jutros smo proživeli jedan od najstrašnijih trenutaka u životima. Zahvalan sam što sam još ovde. Bol je nepodnošljiva jer sam slomio deo leđa, a imam i pukotine na kičmi. Lekar kaže da će oporavak trajati nekoliko meseci, ali da ću se potpuno oporaviti" - napisao je na obe društvene mreže.

 

Džefri Star
foto: Instagram

"Moj najbolji prijatelj Danijel ima unutrašnje povrede, a zato što je preživeo rak debelog creva tri puta, on ima komplikacije i sada je na monitoringu 24/7. Znaćemo više ubrzo. Hvala svima koji se interesuju" - napisao je Džefri.

 

 

 

 

 

makonda-tracker