danas se bavi neobičnim zanimanjem

TUŽNA SUDBINA ZVEZDA 90-IH: Nakon tragične SMRTI koleginice, Arijana je zbog zdravstvenog problema preživela pravi PAKAO

0

Arijana Katavić i Glorija Sangare devedesetih činile su tada veoma popularnu grupu Flejm. Njihov najveći hit bila je balada "Pučina", koju nema ko nije znao od reči do reči.

Arijana Katavić
foto: Youtube Printscreen


- Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsuala koju stvara oraganizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi - prenosili su domaći mediji.

 

- Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja - rekla je tada Arijana.

 

Arijana Škorić Katavić
foto: Printscreen

 

 

makonda-tracker