danas se bavi neobičnim zanimanjem

TUŽNA SUDBINA ZVEZDA 90-IH: Nakon tragične SMRTI koleginice, Arijana je zbog zdravstvenog problema preživela pravi PAKAO

0

Arijana Katavić i Glorija Sangare devedesetih činile su tada veoma popularnu grupu Flejm. Njihov najveći hit bila je balada "Pučina", koju nema ko nije znao od reči do reči.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Nakon raspada grupe u potpunosti su se povukle sa scene, sve dok 2016. godine javnost nije potresla vest da je Glorija, kako su mediji tada preneli, oduzela sebi život tako što se navodno predozirala lekovima.

 

Glorija Sangare
foto: Youtube screenshot

Tužne vesti je 21. novembra 2016. godine potvrdio njen brat Andrej, koji je putem njenog Facebook profila podelio oproštajnu poruku gde je, međutim, naveo da je Glorija preminula usled srčanog udara.

 

- Saopštavam da je naša draga doživela srčani udar i da više nije među nama. Hvala porodici i prijateljima koji su uz nas u ovim neopisivo teškim momentima. Poslednji pozdrav Gloria, počivaj u miru - napisao je tada on.

 

Glorija Sangare
foto: Printscreen, Kurir

Sa druge strane, Arijana se 2013. godine udala i dodala muževljevo prezime Škorić. Danas, bavi se neobičnim zanimanjem - instruktor je brzog čitanja.

 

Arijana Škorić Katavić
foto: You Tube Printscreen

U jednom intervjuu zaprepastila je mnoge kada je priznala da je čak osam puta operisala grudi.


- Prva operacija je bila ugradnja implantata, kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste zbog zdrastvenih problema koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oprovakom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore - ispričala je ona svojevremeno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker