icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

borila se sa teškim zdravstvenim problemom

POPULARNOST I BOGATSTVO ZA NJU SU NOĆNA MORA: Upoznajte ALEGRU VERSAĆE, naslednicu imperije o kojoj se VRLO MALO zna

Kontroverze njene porodice obeležile su 20. vek, ali nju je to koštalo mnogo

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Porodica Versaće ispunjena je kontroverzama. Svi su čuli za Donatelu i Đanija Versaćea, ali o naslednici ovog modnog carstva se zna vrlo malo.

 

Nakon ubistva Đanija, njegova sestra Donatela, preuzela je vođstvo kompanije, ali je Đani Versaće 50 odsto udela modne kuće ostavio svojoj nećaki Alegri. Alegra je kada je napunila 18 godina postala multimilionerka, u čijem vlasništvu se nalazi modna imperija vredna 800 miliona dolara. Ipak, ona je bila veoma nesrećna devojka.

 

Alegra se te 2010. godine borila za život, jer je imala samo 32 kilograma. Čitav taj period provela je u bolnici i na kućnom lečenju koje je veoma teško izdržati.

 

- Moja ćerka je u vrlo ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i svi smo veoma zabrinuti. Lekari čine sve što mogu da joj pomognu - rekla je tada Donatela koja je otkrila da se Alegra hrani pomoću cevčica.

 

Ubistvo Đanija Versaćea, Donatelin trnovit put i nestabilna naslednica koja je mlada obolela od anoreksije, čine žalosnu životnu priču porodice Versaće. Njih decenijama prati ogromna slava, ali i još veća tragedija. Alegra Versaće, ćerka Donatele Versaće pati od veoma teškog oblika anoreksije i iako poseduje milijarde, ona je veoma nesrećna.

1 / 7 Foto: Profimedia

Iako mnoge tinejdžerke sanjaju o novcu i modnom brendu kakav poseduje Alegra, za nju je život sa slavnim prezimenom noćna mora.

 

- Preferiram anonimnost. Neko vreme sam radila sa nepoznatim italijanskim dizajnerima, pomagala sam u organizaciji modnih revija, oglašavanju, pomagala sam i u kreativnom delu. Ali najbolji deo tog rada je u tome da sam niko! Plaćaju me, zasad nedovoljno da živim bez briga, ali na sve možete da se naučite kada se osećate slobodno, ako ste ono ko jeste a ne ono što drugi žele da budete, ako ne vidite fotografe iza svakog ugla i ako se ne zakopate u okrutni trač koji može da učini previše štete - izjavila je Alegra pre pet godina za italijansku “Republiku”.

 

Ćerka slavne Donatele Versače i bivšeg američkog modela Pola Beka, odrasla je u predgrađu Milana sa mlađim bratom Danijelom. Retko se pojavljuje u javnosti i izbegava odlaske na događaje i proslave, a njeno poslednje pojavljivanje bilo je na Met Gali gde je pozirala fotografima uz mamu Donatelu i prijateljicu Lejdi Gagu.