pravi domaćin

"VOĆKE SU OREZANE, SEJEM KUKURUZ, DETELINU": Ivan Milinković je mir pronašao na Kosmaju, gde ima domaćinstvo!

1

Pevač se osvrnuo i na muzičku karijeru i grupu "Legende", čiji je član bio skoro trideset godina. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Ivan Milinković, nekadašnji frontmen grupe "Legende" mir je pronašao na planini Kosmaj, nedaleko od Beograda, gde ima svoju vikendicu i baštu, a sve slobodno vreme sa porodicom provodi baš na tom mestu.

 

Ivan se tokom današnjeg uključenja u emisiju "Puls Srbije", osvrnuo i na to, da li mu smeta što ga i dalje vežu za grupu, čiji više nije član.

 

"Ne može da mi smeta jer je to deo mog života. Bio sam skoro 30 godina proveo u toj grupi i normalno je da me vezuje za to. I dok sam bio u grupi znali su me kao Ivana. Sad kao Ivan Milinković, imam i ja svoje ime i prezime. Još malo će dve godine kako sam krenuo kao solista".

 

"To je mnogo godina, pokazao sam svoju rešenost da isprobam šta mi leži. Treba biti jasan. Mislio sam i ranije da to uradim, ali pošto smo mnogo radili, 1000 koncerata... Svako od nas je bio poznat ljudima. Samim tim da su ljudi reagovali lepo na moje druge numere, razmišljao sam o tome dugo. To je bila moja želja. Nije bilo preseći. Ali kad ste sigurni onda je to čista situacija. Tim pre mi nije bilo toliko teško. Vidim sad da je prava stvar učinjena. Ne želim da bacim nikakvu senku na sve ono što sam radio. Svi smo sada u vanrednoj situaciji, gledao sam da premostim ovaj period. Neki kažu da nije vreme da se radi, ali i jeste. Ja sam napravio promenu pred ovu pošast".

 

Ivan Milinković
foto: Printscreen Kurir TV

Milinković kao pravi domaćin obavlja sve poslove u vezi sa domaćinstvom i baštom, a ovako izgleda njegov dan.

 

"Ja volim da odem i na buvljak, na pijacu, volim sve što je spontano. To je bila moja normalna reakcija, doživeo sam da uđe harmonika u prevoz. Tako je ispalo, i prokomentarisao sam to. Puno sam u komunikaciji sa gradom i onda ostavim auto i dođem busom. Čemu prepotentnost? Nema potrebe za tim."

 

"Juče smo sadili krompir, danas je trebalo luk. Voćke su orezane. Sejem kukurz, detelinu...", završava pevač.

 

 

 

 

 

makonda-tracker