nije mu svejedno

TOMAS STIGAO DO IMANJA OPRE VINFRI, KAKO BI JOJ URUČIO PISMO: Otac Marklove želi da razjasni odnos sa naslednicom!

0

Tomas Markl želi da u intervjuu objasni pravu istinu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon šokantnog intervjua Megan Markl koji je pre dve nedelje iznenadio javnost, njen otac Tomas rešio je da ode na adresu voditeljke Opre Vinfri i da joj lično dostavi pismo u kom nudi svoju priču o odnosu sa 39-godišnjom Megan, piše britanski portal koji je objavio Tomasove fotografije na Oprinom imanju.

 

" Tomas je doneo pismo Opri i pitao je da ga kontaktira kako bi ispričao svoju stranu priče u odnosu sa Megan. Ovo nije poruka za Megan i Harija, namenjena je Opri" - rekao je britanskom tabloidu upućen izvor.

 

Voditeljka stanuje 1.5 kilometar od lkuće Megan i Harija sa kojima Tomas nije progovorio gotovo tri godine, a svog zeta i unuka nikada nije ni upoznao.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Tomas Markl se  nakon emitovanog intervjua dan kasnije osvrnuo na ono što je čuo od ćerke i njenog supruga princa Harija (36) kod Opre Vinfri. Megan je tada rekla da ne može da povredi svog sina Arčija na način na koji je nju sopstveni otac "izdao", priznajući da joj je bilo "teško pomiriti se" sa Tomasom pošto je insistirao da nije razgovarao sa medijima.

 

Tada je Tomas rekao da se izvinio "100 puta" zbog dogovora sa paparacima pre kraljevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da se vide sada kada žive na samo 70 kilometara od njegove kuće u Meksiku.

 

"Žao mi je zbog onoga što sam učinio. Bilo je to pre dve godine. Ali pokušao sam da joj to nadoknadim. Nikad nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja deca. Ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan. ", rekao je otac Megan Markl.

 

 

 

makonda-tracker