čula je snimak

"NE ZNAM KAKO ĆU SE PONAŠATI KADA BUDEM SRELA LEKU": Mančićeva je pre šest meseci pretpostavila da se radi o Branislavu!

3

Glumica Anita Mančić šokirana je celokupnom situacijom, ali ističe da joj je Danijela Štajnfeld pre premijere filma "Zaceli me" u Sarajevu, poslala snimak njihovog razgovora, a ona je još tada posumnjala na kolegu Lečića.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Talentovana glumica Anita Mančić bila je gost jutranjeg programa, u kojem je govorila o slučaju Danijele Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje pre devet godina.

 

Kako je vest potresla čitavu javnost, glumica je govorila o ovoj nemiloj temi.

 

"Ne pamtim da mi je ikada kao danas bilo neprijatno. Danijela i Leka su moje kolege. Ukoliko se ispostavi da je nevin, mi ćemo stajati na istoj pozornici, radimo u istom pozorištu. A sa druge strane, kada ti mlađa koleginica kaže da je silovana, imaš ljudsku potrebu da je zaštitiš. Meni je Danijela poslala film pre premijere u Sarajavu i rekla mi da je silovana. Bila sam u šoku. Ja sam taj audio-snimak premotavala mnogo puta i pitala sam je, jer sam prepoznala sklop rečenica, da li je to Leka? I rekla mi je da jeste. Ja sa tom informacijom nisam znala šta da radim, ona nije htela da otkrije njegovo ime" - istakla je Anita i dodala:

 

Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić

"Mislim da mi ne bi trebalo da govorimo o tome da li je to Leka, Pera ili Mika, već da govorimo o tome kada žrtve treba da se jave, kome da se jave. Za mene je nasilje i pozivati ćerku Branislava Lečića i tražiti joj da daje svoj komentar o ovom slučaju. Ja molim sve mlade žene, koleginice, da kažu šta im se dogodilo. Da mi se obrate i ja ću ih zaštititi. Onako kako bih sebe zaštitila. Leko brani se, niko te ne osuđuje, ali ja kao žena moram da stanem u odbranu žrtve. Ne smemo da ćutimo, moramo sve da kažemo. Ne znamo kako ću se ponašati kada budem srela Leku, zaista ne znam" - zaključila je glumica u jutarnjem programu "Uranak".

 

Danijela Štajnfeld
foto: Youtube Printscreen

 

 

 

makonda-tracker