bez ustručavanja

"SVAKO JE KROJAČ SVOJE SUDBINE": Slavna glumica iznela jasan stav o slučaju kolege Branislava Lečića!

6

Legendarna glumica Radmila Živković nije krila razočaranje, kada je čula tvrdnje mlade koleginice Danijele Štajnfeld.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Poznata glumica Radmila Živković govorila je o temi koja potresa čitavu javnost, a tiče se navodnog silovanja Danijele Šajnfeld od strane kolege Branislava Lečića, koje se dogodilo 2012. godine.

 

Radmila ima jasan stav, koji otvoreno deli sa publikom.

 

"Ne igram sa Lečićem pa ne moram da donosim odluku kao što je Mira Karanović. Pitanje je da li će ga sad uopšte zvati da igra u serijama i filmovima, ali gledaoci ne moraju da se brinu. Gledaće ga redovno u reklamama za prostatu", rekla je Radmila.

 

Glumca ističe da Lečica poznaje godinama, ali joj nije krivo što će ovaj događaj ostaviti trag na njegovu karijeru.

 

"Svako je kroijač svoje sudbine. Trebalo je da misli o imenu i karijeri kada je "obdarivao svojom čašću" tu nesrećnu devojku", rekla je Živkovićeva, aludirajući na Lečićevu izjavu u snimku, koji je Danijela dostavila medijima i tužilaštvu.

 

Branislav Lečić
foto: Zorana Jevtić

"Te njegove govorancije kojima opravdava silovanje neka ostavi za partijske sastanke. Neka objašnjava članovima svoje stranke da ženama treba da bude čast da budu sa njim, treba da ga je sramota."

 

Radmila poručuje svim devojkama da drže do sebe i da se odmah brane, ukoliko ih bilo ko ugrožava.

 

"Žao mi je mladih devojaka koje su prinuđene na takav odnos zbog karijere, napretka. žao mo je kada im prete da će ostati bez uloga. Treba da skupe hrabrost, da prijave i da kažu: "Baš me briga za ulogu, a mi svi kao društvo moramo da stanemo iza njih", istakla je glumica.

 

 

 

makonda-tracker