ASTRO

DEVICE SU PERFEKCIONISTI, VAGE MIRNE I POVUČENE: Horoskop nam otkriva kakve smo MAME!

1

Da li ste se pronašle u opisima svog znaka?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Majke Ovnovi drže rasporede svoje dece prepune muzičkih lekcija, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovan i sama ima pun raspored. Želi da njena deca budu avanturistička i da se ne stide da isprobaju nove stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u šta veruju. Ove mame ponekad mogu biti naporne svojoj deci, ali će slušati svoje dete i stvarno čuti što ono želi ili ne želi učiniti.

 

Bik

 

One su neverovatno strpljive. Ali nemojte pogrešiti, one vrlo su realne i prizemne. Ove mame mogu biti tvrdoglave što može dovesti do problema kada im deca dođu u tinejdžerske godine. No, ova mama osigurava da njena deca cene lepotu i prirodu. Budući da su možda sklone prekomernom gomilanju hrane i trošenju, moraju paziti da ne prejedaju svoje dete.

 

Blizanci

 

Mame Blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom decom. One nemaju nikakve tajne koje skrivaju od svoje dece. Njihova deca imaju sjajne komunikacijske veštine i vrlo su svesna onoga što se događa u svetu oko njih. Jedna od stvari zbog koje je ova mama tako jedinstvena je njena sposobnost razumevanja dece bez obzira na pol i njihove godine. Blizanci takođe prave najbolje zabave za decu.

 

Rak

 

Mama Rak štiti i neguje. U stvari, deca s mamom Račicom znaju da su istinski voljena i zbrinuta. Mama Rak uvek je tu da posluša svoje dete i pomogne im da se osećaju bolje. Želi da njen dom bude mesto ljubavi i utehe i da njena deca mogu sa njom podeliti bilo šta. Kad sve drugo ne uspe, mama Rak će detetu napraviti omiljene kolačiće ili užinu. Sjajna je i u tome što može pomoći razvijanju dečje kreativnosti.

 

Nastvak na sledećoj strani!

makonda-tracker