gostovanje koje će pratiti milioni

NE ZANIMA JE TAJ "CIRKUS": Kraljica Elizabeta NEĆE gledati eksplozivni intervju Harija i Megan koji iščekuje CEO SVET!

1

Kraljica će "ignorisati" eksplozivni intervju Opre Vinfri sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, saopšteno je iz palate i dodali su da ga smatraju "cirkusom".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razgovor Harija i Megan sa čuvenom Oprom, podstakao je napetost unutar monarhije. Biće emitovan u SAD-u nedelju uveče (2 sata ujutru po našem vremenu), a u ponedeljak će biti emitovan na britanskoj ITV.


Zvaničnici dvorca optužili su Sasekse da „ratuju“ sa kraljevskom kućom, a upozoravaju da će se braniti i uzvratiti ako napadnu određene ljude u tom toliko očekivanom intervjuu.

 

Ali Sunday Times izveštava da kraljica neće gledati program i da se umesto toga fokusira na nacionalna pitanja, dok je list rekao da su pripadnici dvora intervju označili kao "cirkus".

1 / 4 Foto: Profimedia

- Kraljica ima mnogo obaveza i dešavanja sledeće nedelje i treba sve to da završi. Mislim da niko ne bi trebalo da očekuje da će Njeno Veličanstvo ostati budno i gledati intervju. Neće. O čemu bi zaista trebalo da se priča u ponedeljak? O deci koja se vraćaju u školu, efikasnosti programa vakcinisanja - to su velika pitanja na koja kraljevska porodica želi da se usredsredi, a ne na vesti o cirkusu, Opri i Saseksima - izvor blizak kraljici je izjavio.

 

- Raspoloženje u porodici je sledeće: mogu li svi jednostavno ućutati i možemo li jednostavno da nastavimo sa dnevnim poslom - izjavio je viši izvor iz palate i dodao da Saseksi potkopavaju rad monarhije.

 

U međuvremenu, Sandej ekspres je objavio da je kraljica Elizabeta "samo misli na dužnosti i Filipa“.


 

 

makonda-tracker