svi se plaše

"MEGAN VEČERAS IMA NUKLEARNO ORUŽJE": Britanski mediji prenose da bi večerašnja ispovest najviše štetila Kejt Midlton!

2

Intervju će trajati dva sata, a biće prikazan u čak 68 država.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl bi mogla da otkrije nepotnate i tajne detalje o svom navodnom razdoru sa vojvotkinjom od Kembridža i to u intervjuu sa Oprom Vinfri, tvrde britanski mediji.

 

Očekuje se da će milioni gledalaca iz 68 zemalja gledati dvosatni specijal. Upućeni tvrde da je Meganino "nuklearno oružje" zapravo priča o njenoj vezi sa snajom Kejt i da bi taj potez mogao naneti štetu britanskoj monarhiji.

 

Ali drugi izvor koji dolazi iz tabora Oprinog intervjua insistirao je da Megan nema ništa drugo osim „lepih reči“ o vojvodi i vojvotkinji od Kambridža. Rekli su da neće biti priče o raskolu između dva domaćinstva, nekada zvana "fantastična četvorka".

 

Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, kraljevska porodica, Britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Glasine o zategnutim odnosima između ovog para bile su česte tokom Harijevog i Meganinog vremena u kraljevskoj porodici, a jedna priča kaže da je Kejt završila u suzama nakon generalne probe haljina za deveruše pred Meganino venčanje 2018. godine.

 

"Megan ima nuklearno oružje" - naveo je izvor britanskog portala.

 

"Ako je odlučila da iskreno razgovara o svom vremenu provedenom sa Kejt, šteta koja bi mogla biti naneta monarhiji je ogromna. Ona ima moć da razotkrije koliko je zaista bilo loših stvari između nje, Harija, Vilijama i Kejt"- kaže isti izvor.

 

Navodi se i da će nova saznanja produbiti netrpeljivost između Harija i Vilijama, piše Dejli mejl.

 

 

 

 

 

makonda-tracker