jasan stav

VEČERAS ĆE SE EMITOVATI INTERVJU MEGAN MARKL I VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Kraljevska porodica se "brani" na ovaj način!

0

Opra Vinfri će imati tu čast da obavi razgovor, koji će obići svet.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ceo svet veoma je zainteresovan za dešavanja u kraljevskoj porodici i očekuju njihovu reakciju na intervju, koji će se emitovati večeras u šou koji vodi čuvena Opra Vinfri.

 

Predstavnici kraljevske porodice su mišljenja da je ovo samo usputni šou i da će se izgubiti u magli jer narod Britanije ima preče stvari o kojima treba da misli. Naveli su povratak đaka u škole, vakcinaciju i zdravlje princa Filipa jer je nedavno imao operaciju.

 

Intervju će biti emitovan u ponedeljak u Velikoj Britaniji, a tog dana će se đaci vratiti u škole, a princ Filip izaći iz bolnice, pa kažu da će intervju pasti u drugi plan.

 

Britanski mediji pišu da dvor veruje da će se Megan i Hari vremenom truditi da pridobiju pažnju javnosti u Britaniji, onakvu kakvu su imali pre odlaska. Izvor je atmosferu na dvoru uoči intervjua opisao kao "mirnu" i preovlađuje osećaj da će sve ovo proći.

 

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

"Izgubiće se u izmaglici vremena. Istorija nas uči da pobeđuje samo onaj ko intervjuiše "- kažu zaposleni na dvoru.

 

Sa dvora poručuju i da britanska porodica nema uvid u intervju osim onoga što je već prikazano i da dominira stav da je najbolje ne reagovati i ne igrati njihovu igru.

 

Jasno je da ovim želi da se utiče na britansku javnost porukom da intervju nije važan, baš zato jer je veoma bitan. Postavlja se pitanje da li zaista neće zanimati Britance? Malo verovatno.

 

Megan i Hari su u intervjuu pričali o svemu onome što je prethodilo odlasku, popularno nazvanom Megzit.

 

 

 

makonda-tracker