SKRHANA BOLOM

BILI SU BRAT I SESTRA U ČUVENOJ SERIJI: Lidija Vukićević se potresnim rečima oprostila od svog kolege

1


Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, a među njima je i glumica Lidija Vukićević.

foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Sonja Spasić
foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Sonja Spasić

Podsetimo, uloga po kojoj će svi pamtiti Borisa Komnenića je ona koju je tumačio u seriji "Bolji život" gde je igrao Sašu "Guzu" Popadića. Lidija i Boris su u ovom ostvarenju igrali brata i sestru.

 

- Moj Boki, moj televizijski brat... i bio si brat, prijatelj, bio si veliki i poseban, neka ti je laka zemlja. Uvek ću te voleti - napisala je Lidija.


Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža.

 

- Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je bio uvek - rekla je na početku ona.

 

- Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša ćerka i njeno dvoje klinaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja, uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate - dodala je glumčeva bivša suprugaza 24 sata.hr.

 

 

makonda-tracker