šok, neverica, tuga

"NE! NE! NE TI!" Poznati se opraštaju od Borisa Komnenića emotivnim porukama

0


Poznate ličnosti, pre svega njegove kolege glumci, upućuju na društvenim mrežama poslednje pozdrave čuvenom Borisu Komneniću

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Među prvima se oglasio Aleksandar Srećković Kubura, koji je na Instagramu podelio portret svog pokojnog kolege s emodžijem slomljenog srca.

 

Glumac Dušan Matejić podelio je njihove zajedničke fotografije sa snimanja na kojima su sarađivali i napisao:


Voli Vas Vaša "renesansna ličnost", Ličnosti. Putujte s anđelima... Hvala...

 


Glumica Dragana Mićalović poručila je Borisu da joj pozdravi oca i da će ponovo igrati zajedno. Ona je podelila jedan kadar sa snimanja serije "Sinđelići".

 


Ne! Ne! Ne ti, Boćo moj dobri! Nismo se ispričali! Nismo sve naučili od tebe! Nismo popili sve! Putuj sa anđelima, anđele naš dobri! Hvala ti na svemu čemu si nas naučio, na svakom smehu duše koji si nam priredio!!! Volimo te i čuvamo te zauvek!!! Pozdravi mi mog starog... Igraćemo mi opet negde... — napisala je ona.

 

Glumac Bane Jevtić sve je dirnuo svojim pozdravom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ruže i krv (@banejevtic)

 

Redak čovek koji je mnogo više od glumca. Video je ovaj svet previše jasno, zato je i morao da bude toliko duhovit i da sipa cinizam. A opet blag i topao. Našmirali smo se ali nedovoljno, još ćemo — poručio je Bane na Instagramu, a od kolege se oprostio i na Tviteru.

 

Glumac Slaviša Čurović prisetio se kako se zabavljao na snimanju s kolegom.


E, moj Maestro... "Ti si dobar Apis zbog tog glasa kojim zvečiš". Koliko topline u toj rečenici... A, eto, snimali smo pre 3-4 meseca... I šalili se, cinizmom obojeno... Zbogom, Maestro! — poručio je.

 

 

 

 

 


 

makonda-tracker