duhovito

POSTAO JE PREPOZNATLJIV PO NADIMKU KUBURA: Glumac se prisetio anegdote iz detinjstva, zbog koje su ga tako nazvali!

1

Mnogi nisu sigurni kako mu je pravo ime, ali neobičan nadimak su svi zapamtili.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Markantni glumac  Aleksandar Srećković Kubura na iznenađenje publike otkrio je kako je zapravo dobio nadimak Kubura, po kojem je i postao prepoznatljiv.

 

"Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali. Kapisla je bila unutra, i puklo je nasred časa i onda je uletelo obezbeđenje, direktor, cela škola" - ispričao je u emisiji "Amidži šou" i nasmejao sve u studiju.

 

Glumac je u emisiji bio sa Andrijom Miloševićem, Ognjenom Amidžićem, Markom Konom, Dušanom Kovačevićem i Lakom Nikolićem u čast njihovog preminulog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, kojem se u martu navršava pet godina od smrti.

 

Aleksandar Srećković Kubura
foto: ATA IMAGES, PRINTSCREEN

Srećković je istakao da veoma često misli na Marinka, koji mu je bio mnogo više od kolege, a dok je prepričavao ove scene, nije mogao a da ne pusti suzu.

 

"Desilo mi se pre tri sezone, da sam igrao "Hasanaginicu" i na predstavi mi se učini da ga vidim u drugom redu skorz desno. Završavamo predstavu Vanja mi kaže " Ne mogu da se smirim celu predstavu, samo mi Marinko u glavi", iste večeri nam se to desilo bez ikakve komunikacije. Bukvalno mislim da je došao da nas vidi. Tu je nekako sa nama, svaku predstavu" , rekao je Kubura.

 

 

 

makonda-tracker