MUDRA ŽENA

PRIVATNI ŽIVOT NE PRIKAZUJU NA INSTAGRAMU: Mirka Vasiljević priznaje kako prevazilazi PROBLEME sa Vujadinom!

0

Glumica sa izabranikom ima otvoren odnos, a kada dođe do nesuglasica oboje se trude da budu staloženi.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Šarmantna glumica Mirka Vasiljević više od decenije je u zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a kao krunu ljubavi dobili su troje dece, na koju su ponosni. Ona je sad otkrila nešto više o njihovoj ljubavi.

 

"Nas dvoje se trudimo da mnogo ulažemo u naš odnos, da nemamo bregove ispod tepiha. Kada hrabro stojite, kada je sve čisto i iskreno, sve bi trebalo da se isplati i da je to put ka sreći, uspehu i dugovečnosti. Nebitne su stvari koje su nam problem, a kada to prođe se šalimo oko čega smo imali prepirku. Trudimo se da nam privatni život bude u četiri zida, a ne na Instagramu", ističe glumica.

 

Na pitanje da li je i dalje zaljubljena u supruga, Mirka je imala spreman odgovori.

 

"Iskrena da budem,  od kada znam za sebe znam za Vujadina, život nas je često spajao, kroz školu, pa folklor, uvek sam volela da izdvojim vreme da stanemo i popričamo. I dalje sam zaljubljena, mislim da je on zaslužan jer me osvaja na neke sitnice, da bude tu, da mi je podrška. Sigurno nije isti nivo, bilo je lepih i manje lepih stvari u pojedinačnim životima, ali smo mi prijatelji pre svega. Bitno je da na nekoga možete da računate."

 

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Marina Lopičić

S obzirom na to da su oboje javne ličnosti, Vasiljevića otkriva kako se nosi sa nagađanjima da joj Vujadin nije veran.

 

"Ja sam imala sreće da se sa 13 godina susretnem sa udarom medija. Sve ima lepu stranu, a i lošiju stranu medalje, to je loša strana našeg posla, svako može da napiše bilo šta, tu nekada ima istine, nekada nema. Trudim se da budem tu zbog posla, a manje zbog privatnog, iako je to sada nemoguće. Ne volim kada je nešto ružno, ali zato imamo četiri zida da porazgovaramo i ako nas dvoje napravimo da je taj tepih ravan mi onda nemamo problema. Ja se uvek vodim time da je svakog čuda tri dana dosta", završava Vasiljevićeva.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker