LJUBAV CVETA

"DA JE NISAM NAŠAO, NIKAD SE NE BIH OPET OŽENIO": Voditelj otkrio detalje života sa dve decenije mlađom suprugom!

2

Zoran Pejić Peja iznenadio je neobičnim navikama koje praktikuje sa izabranicom Draganom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditelj Zoran Pejić Peja već nekoliko godina uživa u braku sa suprugom Draganom, koja je dve decenije mlađa od njega, a sada otkriva kako izgleda život u dvoje.

 

"Mi smo se našli, neverovatno je kako smo se sreli. Ona je moja druga polovina. Da je nisam našao, nikad se ne bih više oženio. Međutim, jednostavno uživa u stvarima u kojima ja uživam. Mi smo pet godina u braku, moram da je pohvalim kao svog anđela kojeg neverovatno volim. Ja nisam obuo svoje čarape za pet godina", izjavio je voditelj i  u emisiji "Grand magazin".

 

"To je njena pažnja prema meni. Ne znači da sam ja sad neki mačo men što ne obuvam čarape. Ne. Ona mi obuva čarape, zato što me  voli i poštuje. To je velika stvar za jednu ženu, koja je prvenstveno dama i jedna divna osoba, i voli sve što ja volim".

 

Zoran ne krije da uživa u ljubavi i da je voljen.

 

"Jako sam voljen, da nisam tako bio voljen, nikad se ne bih oženio!", priznao je.

 

Zoran Pejić Peja
foto: Instagram/printscreen

"Evo, na primer, ja sredom kada radim uopšte ne znam šta ću da obučem. Sve mi je ona spremila, ostavila. I ona me oblači, ona mi košulju kopča, jedino kravatu ne zna. Ali sve mi sređuje, cipele očišćene, sve cakum-pakum, o svemu brine. Ali zato ja pružam ljubav, emociju, poštovanje, prema njoj se ponašam kao prema pahuljici. Jednoj snežnoj pahuljici. Kada je previše toplo, ja malo zahladim, a kada je hladno, malo potoplim", istakao se Peja.

 

 

 

 

 

makonda-tracker