oporavlja se

NAKON PRELEŽANOG VIRUSA, NAGLO JE DOBIO NA KILAŽI: Ljuba Perućića nije zadovoljan izgledom, evo šta ga muči! (FOTO)

0

Pevač ističe da još ne sme da se posveti treninzima.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Ljuba Perućica nakon preležanog virusa korona i dana provedenih u bolnici, naglo je dobio kilograme, ali zbog zdravstvenog stanja sada ne može da se posveti treninzima.

 

"Ne smem još da treniram zbog zdravstvenih razloga, a pored svega se ne radi, sedi se kod kuće i eto rezultata, ali uskoro ću da se pozabavim time jer mene psihički ubija kako sada izgledam" - rekao je Ljuba i otkrio da li supruga ima nešto da mu zameri.

 

"Što je najgore, ne zamera mi, već mi daje podršku i govori mi da to nije strašno. Dodatni problem je što ona ne voli dijete i treninge, a ne voli ni da sprema samo za sebe hranu, pa je uvek problem da se hranimo zdravo i dijetalno, jer je njoj zdrava hrana bezukusna, bljutava i nije dovoljno slana. A ona kada spremi jelo to budu porcije za tri osobe."

 

Ljuba Perućica
foto: Printcsreen/Magazin In

S obzirom na to da su se pojedine Ljubine kolege odlučile na smanjenje želuca operativnim putem, pevač je otkrio da li mu je nešto slično palo na pamet.

 

"Ne, to ni ne planiram. Ja sam protivnik toga jer sam imao priliku da vidim da su neki ljudi zaista loše prošli posle takve operacije. To nije za igranje.", završava pevač.

 

 

 

makonda-tracker