požrtvovana mama

"NERVOZNA SAM KADA SA DECOM TREBA DA RADIM DOMAĆE ZADATKE": Vesna Đogani otkriva zbog čega odlazi na psihoterapije!

1

U današnje vreme veliki je izazov biti roditelj, a pevačica ništa ne prepušta slučaju, već se svojom decom bavi na pravi način.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Vesna Đogani majka je dvoje dece, a sin Adriano već je u tinejdžerskom periodu, te se kao i svaka mama brine o svakom segmentu životu.

 

Sada ističe da bi roditelji trebalo da budu aktivni u eri digitalne revolucije.

 

"Treba da počinjemo da idemo ukorak sa veštačkom inteligencijom. Sve oko nas je opasnost. Dužnost roditelja je da budemo prisutni za sebe i svoju decu."

 

Vesna smatra da je veliki izazov biti pravi roditelj u današnje vreme, te je vreme provedeno sa decom dragoceno.

 

" Imam užasnu nervozu kada treba da radim sa decom domaće zadatke. Ne sviđa mi se način na koji funkcioniše današnje školstvo. Nisu svi roditelji školovani da budu prosvetni radnici. Ne može majka koja je domaćica da stalno pomaže detetu oko gradiva. Ne mora da se podrazumeva da će ona biti spremna da pomaže detetu, čime god da se bavi u životu."

 

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: ATA Images

Pevačica je nedavno otkrila i da je posećivala psihoterapeuta, kako bi se sa njim posavetovala u vezi sa odnosom prema sinu.

 

"To je proces koji traje kada je u pitanju odlazak psihoterapeutu. Ne želim o tome puno da pričam, jer želim da zaštitim njegovu privatnost. Izašla sam u javnost sa time kako bih doprinela tome da žene reše svoje probleme. Nikada pre ovoga nisam bila mama deteta koje je u pubertetu. Njihov rečnik se promenio, granice su se promenile. Pažljivo biram reči, javna sam ličnost i moram da budem pažljiva.", završava ona.

 

 

 

makonda-tracker