DIVAN PAR

"BEZ LJUBAVI NISAM MOGLA DA OPSTANEM": Ana Bekuta iskreno govori o vezi sa Milutinom, a slave i devetu godišnjicu!

2

Pevačica ističe da žive u harmoniji i veselju, ali na odnosu mora da se radi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Bekuta godinama uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, a juče su proslavili devet godina romanse.

 

Evo kako ona opisuje idiličan odnos:

 

"Svih ovih devet godina prošlo je u miru, harmoniji, dogovoru i poverenju. Bez svega toga, nema opstanka jedne veze. S tim da smo se mi, moram da dodam, upoznali u zrelim godinama naših života kao uspešni i ostvareni ljudi u svojim profesijama i mislim da je to umnogome doprinelo skladu naše veze."

 

Ana priznaje i da li je na početku ljubavi mogla da zamisli da će ljubav opstati.

 

"Oduvek sam se prepuštala emocijama i uvek me je kroz život vodilo srce, bez obzira na posledice. Bez ljubavi nisam mogla da opstanem ni u životu, ni u poslu. Verovala sam u nas i našu vezu, a verujem i danas. Sigurna sam da ćemo dočekati duge godine u našem takozvanom savezu, zato što divno funkcionišemo."

 

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica se prisetila i najromantičnijeg gesta koji joj je Milutin priredio.

 

"Pre dve godine, u septembru, organizovao mi je u najstrožoj tajnosti proslavu 60. rođendana. Poznato je da ja ne volim da slavim svoje rođendane i smatram da je to za mlađe ljude, ali te okrugle, jubilarne, počela sam da obeležavam od 30. rođendana pa naovamo. Iznenadio me, pozvao je sve moje prijatelje, vodio je računa o svakom detalju, ništa nije prepustio slučaju. Sve je perfektno organizovao i samo mi je rekao: „Hajde, obuci se lepo, idemo na jednu intimnu večeru, samo ti i ja“. Bilo je prelepo, veselili smo se do kasno u noć. Sada kada pričam o tome, prosto mi je neverovatno da se nekada slavilo do kasno u noć, s obzirom na ovu pandemiju, koja još uvek traje. Mada, i to će proći.", završava pevačica.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker