SVAKO NA SVOJU STRANU

"TO JE ZAVRŠETAK JEDNOG ŽIVOTA I POČETAK NOVOG": Marija Bergam iskreno govori o RAZVODU!

1

Glumica je želela da rastanak sa suprugom sačuva samo za sebe, ali je ipak vest isplivala u javnost.

Marija Bergam, Radivoje Bukvić
foto: Damir Dervišagić

Poznata glumica Marija Bergam i njen izabranik Radivoje Raša Bukvić rešili su da stave tačku na brak, nakon pet godina ljubavi.

 

"Godina za mnom jeste bila teška. O razvodu nema šta mnogo da se kaže, ljudi koji su prošli kroz to znaju koja je težina toga. Oni koji nisu, to ne mogu ni da zamisle, ja bar nisam mogla. To je zaista završetak jednog života i početak novog, a takve velike promene ne mogu proći bez da čoveka izmeste iz ležišta. Pa opet, na kraju nekako sve bude dobro. Bar verujem da je tako"- rekla je glumica.

 

Na pitanje da li je otvorena za novu ljubav, Marija je kratko odgovorila:

 

"Prerano je za to pitanje, zaista."

 

Marija Bergam
foto: Marina Lopičić

Navodno su se rastali početkom godine, ali su to držali u tajnosti, samo nekolicina prijatelja je bilo upućeno u slučaj.

 

"Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, sa vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili", otkrio je izvor za Blic.

 

 

 

makonda-tracker